Sikkerhet som tjeneste


Mens de fleste selskaper og konsulenter i vår bransje leverer et bredt spekter av tjenester, jobber vi utelukkende med nettverks- og sikkerhetsløsninger. Vi tror at det er vårt sterke fokus som gjør at våre kunder omtaler oss som den beste i bransjen.

Våre kunder etterspør i større grad tjenester da de innser at en spesialist på sikkerhet bedre kan ivareta deres krav om å beskytte virksomheten mot interne og eksterne trusler.

Brannmurrevisjon

Brannmurer krever kontinuerlig kontroll og oppdatering for å kunne gi optimal sikkerhet for din bedrift. Netsecurity anbefaler derfor jevnlig brannmur revisjon.

Les mer
Penetrasjonstesting

Netsecurity innehar sertifiseringer, erfaring, metodikk og verktøy som gir gjør at vi kan agere effektivt og trygt ved alvorlige cybertrusler og hendelser hos virksomheter og organisasjoner.

Les mer
Sikkerhetsrapport

Som en uavhengig tredjepart tilbyr vi nettverks- og sikkerhetsrapporter som identifiserer mulige trusler og forretningsmessige utfordringer i nettet.

Les mer
Konsulenttjenester

Vi er din rådgiver innen nettverksdesign og IT-sikkerhet, enten du er et lite selskap eller et stort konsern.

Les mer
Sikkerhetsovervåkning

Netsecurity Security Operations Center leverer komplette sikkerhetstjenester fra sårbarhetsanalyse til hendelseshåndtering og rapportering.

Les mer
Endepunktsikkerhet

Tradisjonelle AntiVirus løsninger klarer ikke lenger å holde tritt med moderne skadevare og sårbarheter.

Les mer

Backup

Netsecurity Backup som tjeneste tilbyr sikkerhetskopiering av dine fysiske eller virtuelle servere eller klienter.

Les mer
Disaster Recovery

Hvis uhellet er ute vil Netsecurity Disaster Recovery sikre at hele ditt IT-miljø er oppe igjen i løpet av minutter.

Les mer
Sikker Drift

Hvis du ikke har ressurser eller ønsker å drifte ditt eget IT-miljø kan Netsecurity tilby delvis eller komplett drift av ditt miljø fra våre datasentre.

Les mer