<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Netsecurity Summit 2020

OSLO | 30. - 31. JANUAR

 

 

Netsecurity Summit er etablert forum for hvor vi løfter temaene fra produkt og teknologi, til markedstrender, aktuelle temaer og kundeerfaringer.

Her vil du møte interessante foredragsholdere og personer fra ulike bransjer som er opptatt av IT-Sikkerhet.

Målgruppen er ledere og fagpersoner som er opptatt av IT-Sikkerhet.

Vi ønsker med Netsecurity Summit å gi deg kunnskap om hva du kan gjøre i din virksomhet for å etablere effektive strategier og tiltak mot et stadig mer komplekst og sammensatt trusselbilde. 

 

Foredragsholdere

Mikko

Mikko Hyppönen kommer til Summit 2020

Mikko Hyppönen er en verdensledende autoritet innen nettsikkerhet og personvern.
Siden 1991 har han jobbet for F-Secure i Finland, der han nå er Chief Research Officer.

Hyppönen er en velrennomert, ettertraktet taler, og kan blant annet skilte med en TEDtalk som er sett over en million ganger. PC World Magazine plasserte ham på listen over “the 50 Most Important People on the Web”, mens Vanity Fair har kalt ham en “Code Warrior”.

I tillegg til å være en pionér innen PC- og nettsikkerhet, har han vært direkte involvert i å avsløre og pågripe mange cyberkriminelle verden over.Hyppönen stiller ofte som fagekspert på cyberkriminalitet for internasjonale medier, og merittlisten hans er lang og imponerende.

Vi er stolte over å ha Mikko Hyppönen som hovedtaler på Netsecurity Summit 2020 og gleder oss til å høre ham på scenen vår i januar.

roar-thon-1
Roar Thon
Specialist Director Security Culture at Nasjonal sikkerhetsmyndighet
roger-carlsen-400x400-1
Roger Carlsen
Senior Manager - Service Delivery - IT Security at Wallenius Wilhelmsen Ocean & Solutions
Ralph_Lundin
Ralph Grønning
Emergency prepardness and security advisor at Lundin Norway AS
arve-mestergronn-1
Arve Siitonen
Nettverksansvarlig hos Mester Grønn AS
watne-1
Bjørn Richard Watne
SVP, Head of Group Security (CISO) at Storebrand
Chief-Financial-Officer-Bjarte-J
Bjarte Johnsen
Chief Financial Officer at StormGeo Group
chris-dale-400x400-1
Chris Dale
Head of Cyber Security i Netsecurity

Program - DAG 1

Registrering og en liten matbit


Hva er det verste som kan skje?

Er vi flinke nok til å forstå de ulike digitale trusler og risiko som eksisterer? Forstår vi at dette ikke bare er et teknologisk spørsmål som må løses?

Foredraget tar for seg en rekke av de sikkerhetsutfordringene vi utsettes for og hvordan vi kan redusere våre sårbarheter.


Hunting modern day pirates

Å bli angrepet er nær sagt dagligdags og noe man må forvente og forberede seg på å håndtere. Å ta lærdom fra det som rammer andre kan gjøre deg i bedre stand til å håndtere angrep på egen bedrift.

I dette foredraget gir Roger innblikk i hendelser som har rammet Wallenius Wilhelmsen og deler erfaringer og metoder fra hendelsehåndtering og threat hunting.


Ralph Grønning, Discipline Lead Emergency preparedness and Security  i oljeselskapet Lundin Norway AS forteller om hvordan selskapet arbeider med informasjonssikkerhet.

Ralph forteller oss om hvorfor struktur og fokus i arbeidet er viktig i en verden i stadig større endring.

Lundin må som alle få til mest med mulig med ressursene man har til rådighet og Ralph forteller oss om hvordan han får med seg hele organisasjon på dugnaden.

 

Blant temaene Ralph skal fortelle mer utdypende om er:

- Hvordan få på plass management commitment

- Effektivt arbeid med sikkerhetskultur

- Håndtering av sikringshendelser

- Bruke interne ressurser eller innleid kompetanse?

- Sikkerhet i bedriftens ulike domener

- Sikringsrisikoanalyser

- ISO27001 Compliance, essensielle tips og triks


Proaktiv og reaktiv IT-sikkerhet hos Mester Grønn

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede, og med nærmere 1000 enheter og 1500 ansatte krever dette et bevisst forhold til IT-sikkerhet for å holde bedriften i gang.

Bli med inn bak lukkede nettverk hvor Arve Siitonen, Nettverksansvarlig hos Mester Grønn, observerer og reagerer på tilfeldige IT-angrep fra hele verden, patcher og vedlikeholder IT-systemer.

mg

 


To Be Announced

Mer informasjon om dette blir offentliggjort på et senere tidspunkt.
Stay tuned!


En dag i en CISOs liv

Bjørn Richard Watne er utdannet Dataingeniør ved Høgskolen i Agder, med 20 års erfaring innen informasjonssikkerhet. De seneste 5 årene har han innehatt rollen som Sikkerhetsdirektør i Storebrandkonsernet, og ellers vært en pådriver for økt informasjonssikkerhet i et samfunnsperspektiv.

Watne er Styremedlem og leder for internasjonale relasjoner i ISACA Norge, medlem av Informasjonssikkerhetskomiteen hos Næringslivets Sikkerhetsråd, og jurymedlem for årets GRC profil hos Transcendent Group. Han er  videre sertifisert CISA, CRISC, CISM og CGEIT hos ISACA, i tillegg til CISSP og ISSMP hos (ISC)2 og ISO 27001, 27005 og 22301 hos PECB.


 

 

Kveldsarrangement

16:00 - 18:00 Tapas og underholdning

 

18:00-21:00 Hackers Pub med Capture the flag

Du trenger ikke være Mr. Robot for å være med på denne Capture The Flag.

 

Hva er Capture The Flag?

Hva er et flagg? Kom og finn ut!

I korte trekk: Capture The Flag er en konkurranse hvor deltakere blir utfordret med tekniske problemstillinger, gjerne sikkerhetsrelaterte.

Hver utfordring du løser gir deg poeng, så jo mer du hacker, jo mer poeng får du. De tekniske sårbarhetene vil involvere utfordringer innenfor IT-Drift, Reverse-Engineering, Server-hacking, Web-applikasjoner og mye mer. Kom ikke for å vinne, men for å lære!

Historien bak

Tanken bak plattformen er å trigge interesse for IT sikkerhet for de som aldri har vært borti det, men også gi de mer erfarne sikkerhetsfolkene oppgaver som de kan bryne seg på.

Hovedmålet er å skape forståelse, og øke kunnskapen innenfor IT sikkerhet. Opplegget ble opprinnelig laget i samarbeid med Det vestenfjeldske sikkerhetskompaniet til en høstkonferanse for noen år siden.

Vi har nå holdt dette opplegget på flere konferanser og på et par høgskoler med stor suksess.

 

 

På dag 2 blir det holdt paralellsesjoner med interne og eksterne foredragsholdere. Det blir god anledning til å møte leverandører, Netsecurity og få deg en god fagprat.

 

Program - Dag 2

Informasjon om kommer senere.


Informasjon om kommer senere.


Meld deg på


Velkommen til oss i Felix Konferansesenter
Bryggetorget 3, 0250 Oslo

 

Det er flere gode parkeringsmuligheter på Aker Brygge. Netsecurity oppfordrer alle til å kjøre kollektivt. Felix ligger i gangavstand fra Nationalteateret stasjon.NO|EN