<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinarer i juni med Netsecurity

Netsecurity 21. mai 2021


Vi setter stor pris på engasjementet rundt IoT webinaret den 6. mai, og har gleden av å invitere deg på flere webinarer i juni 2021!

En ny serie med webinar i juni

Vi ønsker å tilby alle muligheten til å øke sin kompetanse gjennom våre spennende og lærerike webinarer. Dette er åpent for alle som ønsker, og vi setter stor pris på spørsmål og engasjement når vi går gjennom relevante temaer som kan være interessant for deg og din organisasjon. 

Sikkerhetsovervåking i Microsoft miljø

Henrik Byberg, SOC Manager, og Jonny Hjortland viser hvordan Netsecurity jobber med å detektere og håndtere hendelser og gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag i webinaret Sikkerhetsovervåking i Microsoft miljø, 02.juni.

Incident Response

Når krisen først er et faktum, må den uønskede hendelsen håndteres så raskt og effektivt som mulig for å forhindre skade og begrense omfang. Netsecurity hendelseshåndteringsteam gir deg ekspertisen og hjelpen du trenger for raskest mulig å komme tilbake til normal forretningsdrift, med lavest mulig kostnader.

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth fortelle om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet i webinaret  Incident Response, 09.juni.

Network as a Service (NaaS)

Netsecuritys egen CTO Jarle Tiller Bjørntvedt og Country Manager i Extreme Networks Tor Kristjan Heiberg gir deg et unikt innblikk i Network as a service.

Det blir demoer, presentasjon av teknologien som benyttes og naturligvis kampanjetilbud Benytt anledningen til å spørre våre eksperter spørsmålene du lurer på. Network as a Service (NaaS), 16.juni.

Meld på deg her