<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Netsecurity til Energyworld 2019

Sigbjørn Sørensen


14. Mars 2019 går Energyworld 2019 av stabelen.

Netsecurity stiller på stand sammen med vår partner Alien Vault som er en av byggesteinene i vår Managed Detection and Response tjeneste.

 

Konferansen holdes for 8. gang og har blitt Norges viktigste IT-konferanse innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi i energisektoren.

Årets konferanse tar for seg de nye trendene, mulighetene og utfordringene i industrien, med et faglig tungt program. Du vil blant andre høre Asle Bratteli fra Gartner som kan informere om trender og gi et overblikk over markedet. Tidligere sjeføkonom og nå rektor ved Universitetet i Stavanger, Klaus Mohn, kommer også, i tillegg til en rekke andre, interessante foredragsholdere.

Energyworld er en populær konferanse, og det kan lønne seg å melde seg på tidlig for å sikre plass. 
Merk! Ansatte innen IT-, tele, eller konsulentvirksomhet kan ikke benytte VIP-koden.

Les mer om programmet og konferansen her! 

Netsecurity stiller med stand, og har mulighet til å gi sine kunder og kontakter gratis VIP-adgang. Fyll ut skjemaet for å få tilsendt VIP-koden.

 

NO|EN