Skip to main content

    Netsecuritys Head of Cyber Security, Chris Dale, får strålende kritikker etter innsatsen på årets Digin sikkerhetskonferanse.

    Beredskap og samfunssikkerhet

    16. oktober gikk konferansen av stabelen, denne gangen med beredskap og samfunnssikkerhet som tema. Hvordan kan vi finne gode løsninger for bruk av kunstig intelligens og annen ny teknologi?

    Over 100 deltagere var til stede, inkludert samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring‐Gjedde. Bidragene fra scenen kom blant annet fra Atea, Ey, Microsoft og Nkom.

    Netsecuritys Chris Dale snakket om hvorfor det er så lett å være en hacker, hvordan cyberkriminelle tjener penger på oss, og hvor mye de faktisk tjener. Videre forklarte han hva IOT gjør med det generelle sikkerhetslandskapet, og hva slags fremtid vi går i møte. Dale var fornøyd både med egen innsats og med responsen fra salen, og publikum var svært begeistret for foredraget hans.

    Avslutningsvis minner vi om at Chris Dale kan bookes til foredrag, så dersom du lurer på noe om cybersikkerhet, er du velkommen til å ta kontakt.

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm