Skip to main content

    Har du lyst til å jobbe i Norges mest innovative selskap innen cybersikkerhet? Vi kan skryte av et høyteknologisk SOC-miljø, Norges aller beste Red Team, markedets fremste IT-konsulenter og strategiske rådgivere som jobber med å bekjempe cyberkriminalitet hos små og store aktører på det norske markedet.

    Hvorfor satse på en karriere i Netsecurity?

    • Du vil ha påvirkningskraft. Vi verdsetter små og store innspill fra våre ansatte. Kanskje nettopp ditt bidrag er avgjørende for å forhindre det neste sofistikert angrepet? [SUKSESS]
    • Du vil utvikle deg faglig og personlig, gjennom kollegaer og kunder som vil utfordre deg, og du vil utfordre dem. Sammen bidrar vi til høy refleksjonsevne og læringseffekt. [KOMPETANSE]
    • Netsecurity er tvers igjennom norsk med solide norske eiere, og har en flat organisasjonsstruktur hvor fokus er å ha det gøy på jobb, samtidig som vi alltid tenker nytt og kontinuerlig forbedring. Kundene våre stoler på oss og vi tar et viktig samfunnsansvar. [TILLIT]
    • Sosialt påfyll. I dag er vi mer enn 65 dyktige ansatte, spredt på kontorer i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Bergen og Stavanger. Alle møtes to ganger i året til felles kick off og det arrangeres løpende aktiviteter på de enkelte kontorene. Du synes kanskje det er gøy og sykle og vil delta sammen med oss på Nordsjørittet, hvor vi stiller med eget Netsecurity-lag.

    Vår reise er i ferd med å ta enda større fart, og vi trenger enda flere dyktige kollegaer. Vi lurer på om det kan være deg? Akkurat nå søker vi etter:

    Om Netsecurity virker interessant for deg, men ingen av stillingene over passer helt for deg; send oss en åpen søknad. Vi er nysgjerrige, tør å ta en sjanse og er ganske så tilpasningsdyktige.

    Hvem er du?

    Du har en lidenskap for cybersikkerhet. Du har god kunnskap på ditt fagområde. 

    Du er åpen, inkluderende, deler av din kunnskap og ser muligheter der andre ser begrensninger.

    Du er glad i mennesker og har en «can do» tilnærming til arbeidet. 

    Hos oss får du

    • Et av Norges fremste fagmiljøer innenfor hele spekteret av cybersikkerhet
    • Et raskt voksende og dynamisk selskap med en flat struktur
    • Mulighet til å både bygge tjenestefelt og være en del av en virksomhet i stor endring
    • Et svært godt arbeidsmiljø med stort fokus på kompetansedeling på tvers av fagområde og geografisk tilhørighet
    • Tilpasset karriereprogram der det legges et stort fokus på egenutvikling

     

    Om Netsecurity

    Netsecurity AS er et solid selskap med cybersikkerhet som spesialområde. Vi har finansielt sterke og langsiktige eiere som investerer i vår reise. Vi har bygget sten på sten med kompetanse gjennom de siste 12 årene. Vi kan skryte av det beste Red Teamet, med etiske hackere i Norge og vi er ett av fire selskap som har oppnådd NSMs godkjennelse for hendelseshåndtering.

    Vi har brukt store ressurser på å utvikle neste generasjon SOC-tjeneste, hvor vi som første tjenestetilbyder i Norden har tatt i bruk en toppmoderne SOAR-plattform. Vi kaller det SOC 2.0, som dessuten er bemannet 24/7/365.

    I 2021 fortsetter vi med å bygge tjenester for at kundene våre skal ha en sikrere IT-hverdag. Vårt strategiske rådgiverteam bistår våre kunder med bl.a. styringssystemer, modenhetsvurderinger, krise- og beredskapsplaner, generell sikkerhetsrådgivning for toppledelse, CIO og CISO.

    I tillegg har vi mange utførende konsulenter som tar på seg små og større oppdrag innenfor brannmur, nettverk, wifi og drift blant annet.

    Netsecurity er Miljøfyrtårn, ISO27001 sertifisert, og har vært Gasellebedrift, med lønnsom vekst, de siste fem årene. Vi har kontorer i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Bergen og Stavanger.

    Vår misjon: Netsecurity bidrar til å skape og sikre verdier ved å levere rådgivning, tjenester og innovative løsninger som gjør at våre kunder er tryggere på nett.

    Vår visjon: Netsecurity skal være preferert sikkerhetspartner for myndigheter, virksomheter og individer.

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm