Skip to main content

    Vi nærmer oss sommerferie, hvor vi forhåpentlig kan distansere oss litt fra hverdagen og en vår som har vært preget av ekstraordinære forhold.  Våren har vært krisepreget for mange, særlig på grunn av covid-19 pandemien.

    Vi har i samme periode også erfart en større økning fra trusselaktører som utnytter en kaotisk situasjon, hvor virksomheter har vært tvunget til å finne nye måter å jobbe på med teknisk løsninger som ikke har vært like godt testet som i en normalsituasjon.  Uetisk vil de fleste av oss mene, men i denne situasjonen, som i alle andre situasjoner som omhandler angrep og forsvar, hjelper det lite å stikke hodet i sanden!  Det eneste som hjelper er effektive strategier og løsninger som minimerer risiko, avdekker og stopper mulige angrep samt gjør oss i stand til å respondere effektivt ved uønskede hendelser.

    Netsecurity er den partneren du kan stole på både i hverdagen og kriser. Vi har siden etableringen for mer enn 10 år siden levert strategier, kompetanse, systemer, løsninger og tjenester som bidrar til at kundens forretningskritiske systemer er robuste nok til å kunne motstå og håndtere alle typer hendelser og angrep, slik at de kan arbeide sikkert på nett.  Dette skal vi fortsette med!

    Selskapet har nå 60 ansatte og vi har det siste året jobbet godt med å utvikle og lansere nye tjenester.  Vi investerer i 2020 ca. 5% av omsetningen til å forbedre eksisterende tjenester samt utvikle nye tjenester. Den største innsatsen det siste året er lagt ned i nytt datasenter hos Bulk Infrastruktur på Støleheia, hvor vi tilbyr sikre datasentertjenester, samt at vi har satset tungt på utvikling av neste genererasjon Security Operations Center (SOC).  

    Vi mener at sikkerhet må være fundamentet for alle tjenester og har derfor også slått sammen vår driftsorganisasjon med vår SOC i en ny enhet som vi har kalt Secure Operations. Secure Operations er alltid tilgjengelig og leverer sine tjenester 24/7/365. Vi har investert i topp moderne SOAR teknologi på tvers av sikkerhet og drift slik at vi i størst mulig grad kan automatisere både driftsoppgaver og sikkerhetshendelser. 

     

    Når vi går inn i sommerferien skal du vite at vår Secure Operations er PÅ selv om du har ferie. Hvis du tenker at du kan trenge bistand i perioden fremover er det fortsatt ikke for sent å ta kontakt – vi er her for at din virksomhet skal kunne fungere som normalt på tross av pandemi og ferie.

     

    Vi ønsker deg og dine er riktig god sommertid.

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm