<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi trenger en digital markedsfører på laget vårt! Kanskje det er deg?

Netsecurity

Hver dag jobber vi i Netsecurity for å skape trygghet i en digital hverdag. Det digitale landskapet er i stor endring, og truslene vokser for hvert år. Stadig flere bedrifter synes det er vanskelig å navigere i dette landskapet, og ønsker hjelp fra spesialister innen it-sikkerhet. Derfor finnes Netsecurity!

Vi har en god posisjon i markedet, og i tiden framover skal vi hjelpe stadig flere virksomheter med å få en trygg, digital hverdag. Og det er her du kommer inn!

Nå leter vi etter deg med stort engasjement og forståelse for digitale kundereiser, med ståltro på at digital markedsføring gjort på riktig måte kan flytte både omsetning og posisjoner. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med minimum 3 års erfaring innen digital markedsføring. Du brenner for faget, og har både kunnskap og erfaring om både merkevarebygging og leadsgenerering.

Du er vant til å skape resultater, og evner både å se og gjennomføre oppgaver på egenhånd. Du elsker å se på hvordan trafikk og konvertering kan optimeres og utnyttes for å forbedre kundereisen og salget. Du er likevel trygg nok til å levere når noe er "godt nok".

Vi tror også du er kreativ og tør å utfordre. Du er arbeidsom og får ting gjort. Ikke minst er du vant til å jobbe med data og innsikt som grunnlag for valgene du tar.

Som vår digitale markedsfører vil du rapportere til Head of Brand & Marketing.

Du vil blant annet

  • Sørge for gode brukeropplevelser og leadsgenerering på websidene våre.
  • Identifisere nye tiltak som kan sikre oss økt synlighet eller flere leads både på kort og lang sikt, og ha det operative ansvaret for å gjennomføre tiltakene.
  • Optimalisere og analysere tall og resultater fra våre aktiviteter, og skape god innsikt som brukes for å nå Netsecuritys mål.
  • Ha hovedansvaransvar for markedsføringen av underleverandører og partnere
  •  Ha tett samarbeid med vårt markedsbyrå i både planleggingen, gjennomføringen og analysen av aktiviteter.

 

I tillegg blir vi ekstra glade om du

  • har erfaring med Hubspot
  • har erfaring med B2B-markedsføring
  • har forståelse for data og å jobbe innsiktsbasert med markedsføring
  • liker å holde deg oppdatert på trender og utvikling innen markedsføringsfaget
  • har høyere utdanning innen markedsføring, kommunikasjon og/eller teknologi.

 

Hva kan vi tilby deg?

Først og fremst å få lov til å bidra med å utvikle en merkevare og kundebase i et selskap som skal vokse mye i tiden framover. Du vil få spennende ansvarsområder – både små og store.

Vi er stolte av å ha et ekstremt solid fagmiljø i Netsecurity, og som digital markedsfører vil du jobbe tett med mange av våre dedikerte og engasjerte fagspesialister. 

Du vil få en variert hverdag, med høy grad av fleksibilitet. Vi ønsker at alle får fylt rollen sin med mest mulig verdi, og vi utvikler egne karriereløp for alle våre ansatte. Alle ansatte i Netsecurity får muligheten til å kjøpe aksjer i selskapet og sånn sett være med på veksten vi skal ha i årene framover. 

Ikke minst har vi et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø (i splitter nye lokaler rett ved Lysaker stasjon) der alle er like mye verdt og blir lyttet til. Vi heier på hverandre og deler seire, men støtter også hverandre når ting ikke går som vi ønsker.

Er dette noe for deg? Da hører vi veldig gjerne fra deg :)

Har du spørsmål til stilllingen?

Ta gjerne kontakt med Head of Brand & Marketing Kaja Falck-Ytter, tlf. 917 87 740

Søk på stillingen her