<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Er du selger eller konsulent med erfaring innen it eller it-sikkerhet?

Netsecurity

Og vil du jobbe med salg og rådgiving i en bransje og fagområde der kundene roper etter deg? Ta en prat med oss, da vel!

 

Sikkerhet er i vinden som aldri før. Kundene våre er ute etter ekspertise og tjenester innenfor it-sikkerhet, men trenger hjelp til å navigere i en verden med mange muligheter – og mange faremomenter. Det er der du kommer inn.

Du er det viktigste bindeleddet mellom oss og kunde

Vi søker erfarne selgere eller tekniske konsulenter med erfaring fra it-bransjen, som kan tre inn i rollen som en senior selger og rådgiver for våre kunder. Ditt ansvar vil være å skape den beste kundeopplevelsen, der kunden forstår hvordan vi kan bistå dem i forkant, underveis og i etterkant av et angrep. Ikke sjelden innebærer det å utfordre og få kunden til å tenke annerledes enn de har gjort tidligere.

Vi søker deg med noen års erfaring og faglig tyngde innen it

Du har jobbet med salg eller som konsulent i it-bransjen i flere år. Det viktigste er ikke at du har salgserfaring, men at du erfaring fra it-faget og -bransjen og derfor med troverdighet og faglig tyngde kan synliggjøre verdi for kunden og overbevise dem om hva vi kan bistå dem med i hele verdikjeden.

Et agilt, men stabilt selskap i vekst

Netsecurity er et agilt og lettbent selskap – samtidig som vi har en klar strategi og en retning. Vi har en solid posisjon i det norske, og med vårt siste oppkjøp også det svenske, markedet, og har over 70 ansatte med et spekter av ulik kompetanse og ekspertise. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere og etiske hackere. 

Å jobbe med salg i Netsecurity 

Som selger i Netsecurity blir du en del av vårt salgsteam, som er plassert på alle våre lokasjoner i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Stockholm. I stadig større grad jobber vi som et team, og ikke som enkeltselgere i møtet med kunden. Det gir både verdi for kunden, men også oss selv, både faglig, så vel som sosialt og kollegialt.

Som selger har du ansvar for å gjennomføre og styre prosesser med kunder, og vil hver eneste uke delta i kundemøter sammen med en eller flere av våre sikkerhetsrådgivere.

Søk her

Vi søker selgere til kontorene våre i Vil du bli kjent med noen av våre selgere og hvordan vi jobber? Les mer her :)