<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bli selger i en bransje med full fart framover

Netsecurity

Vil du jobbe med salg og rådgiving innenfor en bransje og fagområde der kundene roper etter deg? Vel, kom til oss da!

 

Sikkerhet er i vinden som aldri før. Kundene våre er ute etter ekspertise og tjenester innenfor it-sikkerhet, men trenger hjelp til å navigere i en verden med mange muligheter – og mange faremomenter. Det er der du kommer inn.

Hvem er du? Eller viktigere: Hva kan du bidra med?

Noen vil kanskje kalle deg en selger, andre kaller deg KAM, andre igjen rådgiver. Tittelen er ikke så viktig, det er viktigere hva du skal levere på: Du skal skape den beste kundeopplevelsen, der kunden forstår hvordan vi kan bistå dem i forkant, underveis og i etterkant av et angrep.

Du trenger ikke kunne noe om it-sikkerhet fra før av, men det er en fordel om du har noe erfaring innen it. Det viktigste er uansett at du er nysgjerrig på faget og bransjen, og har en vilje til å sette deg inn i fagområdet og vår tjenesteportefølje. Kanskje kommer du rett fra skolebenken, eller har noen års erfaring. Vi tilbyr deg uansett oppgaver og ansvar, og hos oss er alle med å utvikle selskapet og vår tjenesteportefølje – ansett alder eller erfaring.

Hvem er vi, og hvordan er det å jobbe hos oss?

Netsecurity er et agilt og lettbent selskap – samtidig som vi har en strategi og en klar retning. Vi har en solid posisjon i det norske, og med vårt siste oppkjøp også det svenske markedet, og kan skilte med et stort spekter av kompetanse og ekspertise. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister og etiske hackere.

Å jobbe med salg i Netsecurity

Som selger i Netsecurity blir du en del av vårt salgsteam, som er plassert på alle våre lokasjoner i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Stockholm. I stadig større grad jobber vi som et team, og ikke som enkeltselgere i møtet med kunden. Det gir både verdi for kunden, men også oss selv, faglig, så vel som sosialt og kollegialt.

Som selger har du ansvar for å gjennomføre og styre prosesser med kunder, og vil hver eneste uke delta i kundemøter sammen med en eller flere av våre sikkerhetsrådgivere.

Søk her

Vi søker selgere til kontorene våre i

 

Vil du bli kjent med noen av våre selgere og hvordan vi jobber? Les mer her :)