<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En sikker reise til skyen

STAVANGER | 28. MAI 

 

Det siste året har vært preget av en enorm vekst i bruk av skytjenester. Samtidig har også tilbudet av sikkerhetstjenester vokst veldig, og vi opplever at kundene har vanskelig for å orientere seg om hvordan man best kan sikre skyen.

I tillegg har mange den oppfatningen at "skyen er sikker". I dette seminaret får du et innblikk i hvor sikker skyen faktisk er, og noen gode innspill på hvordan du kan sikre deg både på veien opp og etterpå. Vel møtt!

 

 

Program

Registrering og mingling
Sigbjørn gir en kort oppdatering på hva som skjer i Netsecurity om dagen, samt legger litt bakteppe for de kommende sesjonene.
Torstein Mauseth jobber til daglig på Netsecurity's Red Team.I dette foredraget viser han oss litt hvordan en hacker går frem i skyen.
Kaffepause
Netsecurity overvåker i økende grad skytjenester fra NSOC. Henrik Byberg, NSOC Manager gir et innblikk i hva vi typisk ser (og ser etter) når vi gjør sikkerhetsovervåking av skytjenester.
Frode Wøllo gir oss et innblikk i Palo Alto Redlock for Compliance og overvåking av sky og multi-sky miljøer.

MELD DEG PÅ


Velkommen til oss i Stavanger

Koppholen 6 , 4313 SandnesNO|EN