Skip to main content

  14. - 15. februar arrangeres den nasjonale IT-sikkerhetskonferansen HackCon i Oslo for 19. gang. HackCon er lagd av sikkerhetsinteresserte for sikkerhetsinteresserte. Også i 2024 er Netsecurity med som sponsor og bidragsyter.

  HackCon er for alle som er genuint opptatt av cyber- og informasjonssikkerhet, og som ønsker en reell kompetanseheving innen disse fagfeltene for å håndtere nåværende og fremtidige cyber- og informasjonssikkerhetsutfordringer. Les mer om HackCon her og se årets spennende program.

  Både HackCon og Netsecurity bidrar til dugnaden for økt IT-sikkerhet i Norge, og vi kan tilby redusert pris på arrangementet. Husk å skrive NetSecurity24 i kommentarfeltet når du melder deg på for å få den laveste prisen på HackCon.

  Er du Norges beste sikkerhetsekspert?

  Master of Cyber Security (MCS) er en årlig konkurranse hvor man kårer Norges råeste sikkerhetsekspert.

  Konkurransen starter 15. januar kl 10.00.
   
  Bak MCS 2024 står HackCon [Cyber Security {Challenge} Team] i samarbeid med NTNU, Digi, Netsecurity, TietoEvry, Cybron, Mnemonic, Conscia og Palo Alto Networks og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet. Spørsmålene til MCS 2024 er utarbeidet av NTNU.
   
  Det kan være du som står på pallen og mottar prisen "Master of Cyber Security 2024". Det er en tittel som gjør seg på CV'en! Alle deltagere som kommer til delfinalen (etter innledende runde) vil få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innen cybersikkerhet.
   
  Premiepotten er hele 50.000 kroner. Førsteplassen gir 30.000 kroner, andreplassen 13.000 kroner og tredjeplassen 7.000 kroner.
   

   

  HackCon online

  HackCon Online arrangeres digitalt 5. - 09. februar og er oppladning til selve HackCon. Bak HackCon Online står store deler av det norske sikkerhetsmiljøet og dette er en nasjonal digital møteplass for operativ IT-sikkerhet. HackCon Online er et gratis kompetansehevende løft for deg som arbeider i frontlinjen med IT-sikkerhet.

  På HackCon Online får du i dagsaktuelle IT-sikkerhetswebinar daglig fra de fremste IT-sikkerhetsresursene i verden innen operativ IT-sikkerhet. 

  Program og påmelding       

   

   

  Oslo

  Drammensveien 288

  0283 Oslo

   

  Bergen

  Sandviksbodene 1

  5035 Bergen

  Stavanger

  Kanalsletta 4

  4033 Stavanger

  Grimstad

  Bark Silas vei 5

  4876 Grimstad

  Kristiansand

  Dronningens gt 12

  4610 Kristiansand

  Stockholm

  Kammakargatan 22

  111 40 Stockholm